Alygne Services

Services

Alygne your organization to be future proof

Verschaf je organisatie van informatie en specialisten, die u in staat stellen om te gaan met exponentiële technologische ontwikkeling.

 

Insights

Alygne produceert visiedocumenten, onderzoeksrapporten en samenvattingen op maat. Alygne zet voortdurend in op versimpeling, zo ook met onze content. Wij vertalen complexe materie naar makkelijk leesbare documenten en visuals. Zo zetten wij informatie om naar heldere visie en praktische strategie.

Forecast & 5-Year-Foresights
Branche Analyses
Gepersonaliseerde Tech Insights
Bespreek insights met Alygne

 

Verbinden

Als spin in het web opereert Alygne nauw samen met haar partners. Het blijven versterken en uitbreiden van ons netwerk van partners staat centraal voor de missie van Alygne. Platformen voor kennisdeling en een netwerk van technologische specialisten stellen ons in staat om niet alleen een vraagstuk, maar ook implementatie te versimpelen en te realiseren. Ook zetten wij als verbinder in op het ondersteunen van maatschappelijke uitdagingen, voortkomend uit snelle technologische vooruitgang. Met het Alygne Talent Program dragen wij bij aan het opleiden van de specialisten van de toekomst.

Implementatie netwerk
Strategische alliantie bemiddeling
Toegang tot nieuw tech-talent
Alygne Talent Program

 

Kennisoverdracht

Alygne streeft ernaar om actief een rol te spelen in het voorbereiden van de maatschappij op de uitdagingen van de toekomst. Met onze lezingen geven wij praktische, heldere inzichten over wat technologische ontwikkeling voor mens en organisatie teweeg kan brengen. Om ook leerlingen en studenten beter voor te bereiden op een toekomstige arbeidsmarkt geven wij interactieve en inspirerende cursussen op locatie. Door een persoonlijke en maatschappelijke draai te geven aan technologische ontwikkelingen als AI, Blockchain en VR, laten wij leerlingen kansen en uitdagingen uit hun toekomst verkennen.

Lezingen
- Invloeden technologie op maatschappij
- Invloeden technologie op uw organisatie
- Toekomstbeelden: visies en opinies
- Educatie: Waarom het nú anders moet
Trainingen
Educatieve cursussen

 

Projectleiderschap

Alygne stelt zich op als projectleider om haar klanten te ontzorgen bij technologische vraagstukken. Wij onderzoeken vraagstukken, geven passend advies, verbinden onze klanten aan onze partners voor soepele implementatie. Alygne streeft hoge kwaliteit na en zet in op duurzame relaties. Met onze abonnementsvorm blijft uw organisatie altijd up-to-date van impactvolle technologische ontwikkelingen binnen uw branche.

Oriëntatie onderzoek
Advies op maat
Projectbegeleiding
Blijvend partnerschap

Werkzaam met

AI


fa-eye

Blockchain


fa-eye

3D
printing

 fa-print 

Internet of Things

fa-feed

Cloud-computing

 fa-cloud

Machine Learning

 fa-dashboard  

Mobile & Web Applications

  fa-desktop  

Virtual
Reality

  fa-binoculars 

Werkzaam binnen

Transport en Logistiek

Marketing en Communicatie
 

 fa-copyright

Financiële Dienst­en

 fa-euro

Overheid en Semi-overheid

  fa-bank

Informatie en Communicatie Technologie 
 
 fa-spinner   

Onderwijs en Onderzoek

 
 fa-graduation-cap

Gezondheids- & Welzijnszorg 

  fa-user-md

Human Resources

 fa-group